Удължаващ ремък ISARA Fitting Belt Под наем

  • Марка: ISARA

Удължаващият ремък ISARA Fitting Belt се използва за моделите ергономини раници ISARA The ONE при носене на бебета под 4.5 месечна възраст. С него презрамките се захващат под дупето на бебето и панелът не упражнява натиск върху гръбчето му - запазва се естествената извивка на гръбначния стълб. По този начин се имитира носенето на бебе в слинг.  Позволява затягнае на презрамките под дупето на бебето, максимално скъсяване на панела и правилно позициониране в оптимална ергономична позиция при носене на новороденото. Подходящ е за носене на бебето пред гърди с кръстосване на презрамките на гърба. 

Цената за наем е 15лв за 1 седмица. В случай, че желаете да наемете удължаващия ремък за по-дълъг период, моля да посочите периода (2 седмици или 1 месец) в полето за коментар в поръчката.

15,00 лв.
Базова цена: 15,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Полезно
Доставка

Безплатна доставка ДО ОФИС на Спиди за поръчки над 200лв! Безплатната доставка важи само за продукти на редовна цена, които не участват в промоции.

Доставката на стоки на територията на Република България извършваме с куриерски фирми Спиди и Еконт съгласно техните тарифи и в съответствие с Общите условия за пазаруване. Предлагаме опция за доставка с куриер, която е и най-разпространената и най-надеждна. Можете да получите поръчката си на място oт офиса ни в гр. Русе на ул. Стефан Стамболов № 41. Ако изберете да получите избраните от вас артикули на място, ще се свържем с Вас, за да уточним удобен ден и час за посещение. На място можете да заплатите само в брой.

Полезно

Знаете ли как правилно да поставите своята ергономична носилка? Ако се чудите дали сте се справили добре - напишете лично съобщение със снимки във фейсбук страницата на СлингоМами, за да получите своята БЕЗПЛАТНА консултация за оптимално поставяне на бебето от консултант по бебеносене.