Tropic Island Силиконов Гердан - Чeсалка за Кърмене и Бебеносене

  • Марка: СлингоМами

Цветни, забавни и изработени от безопасни материли - това са герданчетата за мама и бебе! Носи ги като цветен аксесоар, който бебето свободно може да опитва. Мултифункционални - служат за почесване на венците при никнене на първите зъбки, да занимават бебето по време на кърмене, за да не ви скубе или пощипва неприятно. Закопчалката е специално предвидена да се разкопчава при по-силно дърпане, за да не оставате с неприятно усещане на врата и шията.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Бързо и лесно почистване с вода
  • Удобни за гризкане и почесване на венците при зъбоникнене
  • Разсейват бебето от косата ви при кърмене и бебеносене
  • Стилен аксесоар за мама - за да внесете цвят и добро настроение
  • Изработени от безвреден BPA-free силикон
  • Силиконова връвчица с пластмасова закопчалка
20,00 лв.
Базова цена: 20,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Полезно
Доставка

Безплатна доставка ДО ОФИС на Спиди за поръчки над 200лв! Безплатната доставка важи само за продукти на редовна цена, които не участват в промоции.

Доставката на стоки на територията на Република България извършваме с куриерски фирми Спиди и Еконт съгласно техните тарифи и в съответствие с Общите условия за пазаруване. Предлагаме опция за доставка с куриер, която е и най-разпространената и най-надеждна. Можете да получите поръчката си на място oт офиса ни в гр. Русе на ул. Стефан Стамболов № 41. Ако изберете да получите избраните от вас артикули на място, ще се свържем с Вас, за да уточним удобен ден и час за посещение. На място можете да заплатите само в брой.

Полезно

Знаете ли как правилно да поставите своята ергономична носилка? Ако се чудите дали сте се справили добре - напишете лично съобщение със снимки във фейсбук страницата на СлингоМами, за да получите своята БЕЗПЛАТНА консултация за оптимално поставяне на бебето от консултант по бебеносене.