Ринг слинг ISARA Frosty Green Bamboo Linen

 • Марка: ISARA

Две халки и най-меката материя от смес бамбук и лен са рецептата за най-елегантната бебешка носилка, която няма нужда от презрамки и катарами - слинг с халки ISARA Ring Sling

Слингът е направен от плат с бленд 68% бамбук и 32% лен. Материята носи усещане за лекота и прохлада, съчетани с най-добрите природни свойства на лена и бамбука. 

Ринг слингът е подходящ за бебеносене на новородени бебета. Идеална носилка за кратки бебеносещи разходки с нестабилно проходилите деца. Лек и компактен, заема много малко място в раницата с багажа за бебето и детето.

Ринг слингът на ISARA е направен изцяло от тъкан слинг, който лесно се промушва през двете халки, които остават на рамото на носещия. Веднъж щом се наласи, носилката е лесна и удобна за употреба, а затягането е според големината на детето - с издърпване на плата през халките. При правилна употреба, ринг слингът осигурява равномерно разпределяне на теглото на детето и подкрепа на крачетата и гърба в оптимална ергономична позиция.

Характеристики:

 • Състав: 68% бамбук; 32% лен - материите са особено подходящи за лятото
 • Плътност: 200 gsm
 • Дължина на плата: 195cm oпо късата страна и 207 cm по дългата страна (подходящо за хора с размери от S до L)
 • Подходящ за новородени бебета с тегло от 3,5 кг до 15 кг според разпоредбите на ЕС и между 3,5 кг и 22 кг според разпоредбите на САЩ
 • Позволява еднослойно връзване на бебето
 • Гаранция 2 години
 • ISARA отговаря на европейския стандарт CEN/TR 16512:2015.
 • Ноислките на ISARA са създадени и развити от сертифициран консултант по носене на бебе заедно със специалисти в областта на ортопедията и физиотерапията.
 • Произведено в Румъния
 • Слингът е подходящ за всички сезони

Поддръжка:

Перете слинга само при необходимост.

В случай на зацапвания с петна, почистете с деликатен сапун замърсеното място и оставете да изсъхне. Ако се пере в пералнa машина, е необходимо да използвате програма за деликатни тъкани.

Да не се използва сушилня! Да не съхне на директна слънчева светлина! Да се пере със закопчани катарами!

175,00 лв.
Базова цена: 175,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Полезно
Доставка

Безплатна доставка ДО ОФИС на Спиди за поръчки над 200лв! Безплатната доставка важи само за продукти на редовна цена, които не участват в промоции.

Доставката на стоки на територията на Република България извършваме с куриерски фирми Спиди и Еконт съгласно техните тарифи и в съответствие с Общите условия за пазаруване. Предлагаме опция за доставка с куриер, която е и най-разпространената и най-надеждна. Можете да получите поръчката си на място oт офиса ни в гр. Русе на ул. Стефан Стамболов № 41. Ако изберете да получите избраните от вас артикули на място, ще се свържем с Вас, за да уточним удобен ден и час за посещение. На място можете да заплатите само в брой.

Полезно

Знаете ли как правилно да поставите своята ергономична носилка? Ако се чудите дали сте се справили добре - напишете лично съобщение със снимки във фейсбук страницата на СлингоМами, за да получите своята БЕЗПЛАТНА консултация за оптимално поставяне на бебето от консултант по бебеносене.

Купи на изплащане