Покривало за бебеносене Isara Winter Clever Cover Под Наем

  • Марка: ISARA

Чудиш се дали да избереш покривало или яке за бебеносене? Първо тествай покривалото под наем, за да решиш!


Зимното покривало на Isara e иновация за бебеносенето в студените есенни и зимни дни! Леко, удобно, топло и със стилен дизайн - това е универсалното решение за носене в студеното време.

Условия за наемане:

1 седмица наем - 15лв

Можете да удължавате периода за наем до максимум 1 месец, ако покривалото не е резервирано от някой друг преди вас. При наем се сключва договор за нем и дължите депозит от 143лв, който се възстановява след връщането и оценката на продукта. 

Транспортните разходи на куриерската фирма се поемат от клиента и в двете посоки.

 При наем получавате видео инструкция за поставянето и консултация по снимки.

 

 

 

 

 

isara_clever_cover_1.pdf
15,00 лв.
Базова цена: 15,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Полезно
Доставка

Безплатна доставка ДО ОФИС на Спиди за поръчки над 200лв! Безплатната доставка важи само за продукти на редовна цена, които не участват в промоции.

Доставката на стоки на територията на Република България извършваме с куриерски фирми Спиди и Еконт съгласно техните тарифи и в съответствие с Общите условия за пазаруване. Предлагаме опция за доставка с куриер, която е и най-разпространената и най-надеждна. Можете да получите поръчката си на място oт офиса ни в гр. Русе на ул. Стефан Стамболов № 41. Ако изберете да получите избраните от вас артикули на място, ще се свържем с Вас, за да уточним удобен ден и час за посещение. На място можете да заплатите само в брой.

Полезно

Знаете ли как правилно да поставите своята ергономична носилка? Ако се чудите дали сте се справили добре - напишете лично съобщение със снимки във фейсбук страницата на СлингоМами, за да получите своята БЕЗПЛАТНА консултация за оптимално поставяне на бебето от консултант по бебеносене.