Под Наем Ергономична Раница Tula Standard Zoology

  • Марка: Baby Tula
Tula Standard Zoology е подходяща за вас, ако бебето ви е с ръст поне 72-4см. Раницата е изработена от мек памучен канвас плат и има широк и подплатен колан, който приляга по тялото и следва вашите извивки. Панелът при гръбчето на бебето не може да се регулира.
 
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
  • Раницата е размер Стандарт
  • Подходяща за бебета от 6 до 24 месеца, с тегло от 7 до 20 кг
  • Минимален ръст на детето - 72см (без вложка за новородено)
  • Поддържа правилната ергономична позиция на гърба и крачетата на бебето;
  • Носене на бебето пред гърди с лице към носещия и на гръб;
  • Изработена от 100% Öko-Tex Standard 100 памук

Условия за наемане:

1 седмица наем - 20лв

2 седмици наем - 30лв

1 месец наем - 50лв

Транспортните разходи на куриерската фирма се поемат от клиента и в двете посоки.

Можете да удължавате периода за наем до максимум 1 месец, ако ергономичната раница не е резервирана от някой друг преди вас.

  При наем получавате видео инструкция за поставянето на носилката и консултация по снимки.

20,00 лв.
Базова цена: 20,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Характеристики
Полезно
Доставка

Безплатна доставка ДО ОФИС на Спиди за поръчки над 200лв! Безплатната доставка важи само за продукти на редовна цена, които не участват в промоции.

Доставката на стоки на територията на Република България извършваме с куриерски фирми Спиди и Еконт съгласно техните тарифи и в съответствие с Общите условия за пазаруване. Предлагаме опция за доставка с куриер, която е и най-разпространената и най-надеждна. Можете да получите поръчката си на място oт офиса ни в гр. Русе на ул. Стефан Стамболов № 41. Ако изберете да получите избраните от вас артикули на място, ще се свържем с Вас, за да уточним удобен ден и час за посещение. На място можете да заплатите само в брой.

Характеристики
Бебе 65+ см
1 седмица, 2 седмици, 1 месец
Полезно

Знаете ли как правилно да поставите своята ергономична носилка? Ако се чудите дали сте се справили добре - напишете лично съобщение със снимки във фейсбук страницата на СлингоМами, за да получите своята БЕЗПЛАТНА консултация за оптимално поставяне на бебето от консултант по бебеносене.