Пакет "Новородено бебе"

  • Марка: СлингоМами

Консултациите по бебеносене се провеждат от Наталия Вангелова - консултант по ергономично носене на бебе към немската школа ClauWi Trageschule на място в шоурума на СлингоМами в гр. Русе или Online всеки делничен ден само с предварителна уговорка. 

По време на срещата ни ще разгледаме заедно подходящите ергономични носилки според възрастта на бебето, ще ви покажа какви са разликите между всяка една, както и техните плюсове и минуси при поставянето. В практическата част ще ви науча как правилно да използвате своя слинг. За целта обучението се провежда със специални демо кукли с размерите на новородено или 3-6м бебе.

Ще научите най-важното за бебеносенето - какви са ползите за вас и бебето ви, коя ергономична носилка от каква възраст е подходяща.

Пакетът включва:

  • Консултация по бебеносене 90 мин: беседа за ползите от бебеносенето, оптимална ергономична позиция, подходяща носилка според възрастта, разлики между кенгуру и ергономична носилка, безопасно бебеносене. 
  • Демонстрация на различните видове слингове - тъкан слинг, еластичен слинг, Caboo, ринг слинг, мех дай слинг. 
  • Обучение за правилното използване на 1 слинг по избор
  • Наем на тъкан или еластичен слинг за 1 месец според наличните в библиотеката. 
  • Еднократна кратка консултация по снимки, докато трае наема.

Продължителност: 90 минути

За всеки следващ започнат час се доплаща допълнително по 20лв/ час. 

Посещенията в шоуруума са по график след запазен ден и час.
Може да запазите час за посещение по телефона, със съобщение в месинджър или като ни изпратите e-mail.

 

 

60,00 лв.
Базова цена: 60,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Полезно
Доставка

Безплатна доставка ДО ОФИС на Спиди за поръчки над 200лв! Безплатната доставка важи само за продукти на редовна цена, които не участват в промоции.

Доставката на стоки на територията на Република България извършваме с куриерски фирми Спиди и Еконт съгласно техните тарифи и в съответствие с Общите условия за пазаруване. Предлагаме опция за доставка с куриер, която е и най-разпространената и най-надеждна. Можете да получите поръчката си на място oт офиса ни в гр. Русе на ул. Стефан Стамболов № 41. Ако изберете да получите избраните от вас артикули на място, ще се свържем с Вас, за да уточним удобен ден и час за посещение. На място можете да заплатите само в брой.

Полезно

Знаете ли как правилно да поставите своята ергономична носилка? Ако се чудите дали сте се справили добре - напишете лично съобщение със снимки във фейсбук страницата на СлингоМами, за да получите своята БЕЗПЛАТНА консултация за оптимално поставяне на бебето от консултант по бебеносене.

Купи на изплащане