Пакет "Новородено бебе"

  • Марка: СлингоМами

Консултациите по бебеносене се провеждат от Наталия Вангелова - консултант по ергономично носене на бебе към немската школа ClauWi Trageschule на място в шоурума на СлингоМами в гр. Русе или Online всеки делничен ден само с предварителна уговорка. 

По време на срещата ни ще разгледаме заедно подходящите ергономични носилки според възрастта на бебето, ще ви покажа какви са разликите между всяка една, както и техните плюсове и минуси при поставянето. В практическата част ще ви науча как правилно да използвате своя слинг. За целта обучението се провежда със специални демо кукли с размерите на новородено или 3-6м бебе.

Ще научите най-важното за бебеносенето - какви са ползите за вас и бебето ви, коя ергономична носилка от каква възраст е подходяща.

Пакетът включва:

  • Консултация по бебеносене 90 мин: беседа за ползите от бебеносенето, оптимална ергономична позиция, подходяща носилка според възрастта, разлики между кенгуру и ергономична носилка, безопасно бебеносене. 
  • Демонстрация на различните видове слингове - тъкан слинг, еластичен слинг, Caboo, ринг слинг, мех дай слинг. 
  • Обучение за правилното използване на 1 слинг по избор
  • Безплатен наем на тъкан или еластичен слинг за 1 месец според наличните в библиотеката. 
  • Еднократна кратка консултация по снимки, докато трае наема.

Продължителност: 90 минути

За всеки следващ започнат час се доплаща допълнително по 15лв/ час. 

Посещенията в шоуруума са по график след запазен ден и час.
Може да запазите час за посещение по телефона, със съобщение в месинджър или като ни изпратите e-mail.

 

 

35,00 лв.
Базова цена: 35,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Полезно
Доставка

Безплатна доставка ДО ОФИС на Спиди за поръчки над 200лв!

Доставката на стоки на територията на Република България извършваме с куриерски фирми Спиди и Еконт съгласно техните тарифи и в съответствие с Общите условия за пазаруване. Предлагаме опция за доставка с куриер, която е и най-разпространената и най-надеждна. Можете да получите поръчката си на място oт офиса ни в гр. Русе на ул. Стефан Стамболов № 41. Ако изберете да получите избраните от вас артикули на място, ще се свържем с Вас, за да уточним удобен ден и час за посещение, предвид противоепидемичните мерки. На място можете да заплатите само в брой.

Полезно

Знаете ли как правилно да поставите своята ергономична носилка? Ако се чудите дали сте се справили добре - напишете лично съобщение със снимки във фейсбук страницата на СлингоМами, за да получите своята БЕЗПЛАТНА консултация за оптимално поставяне на бебето от консултант по бебеносене.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!