Лумбална Опора ISARA

  • Марка: ISARA

Подложката за кръст на ISARA е специално създадена да донесе допълнителен комфорт за дългите бебеносещи разходки и при носене на по-тежки деца. Благодарение на омекотяването на натиска от колана върху кръста, лумбалната опора намалява болката в долната част на гърба и поддържа естествената извивка - лумбална лордоза. По този начин подобрява позицията на тялото, намалява натиска върху гръбначния стълб и напрежението в мускулатурата на кръста - значително подобрява усещането за комфорт при продължително бебеносене и носене на по-тежки деца.
Изработена е от плътна мемори пяна и плат от 100% органичен памук. Има заоблени ръбове за допълнителен комфорт и е лесна за използване.

Как се използва? Просто промушете ремъка на колана на своята ергономична раница през ластичетата на лумбалната опора.

  • Може да се използва за носене на гръб и пред гърди
  • Има ергономична форма
  • 100% органичен канвас памук

30,00 лв.
Базова цена: 30,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Полезно
Доставка

Безплатна доставка ДО ОФИС на Спиди за поръчки над 200лв! Безплатната доставка важи само за продукти на редовна цена, които не участват в промоции.

Доставката на стоки на територията на Република България извършваме с куриерски фирми Спиди и Еконт съгласно техните тарифи и в съответствие с Общите условия за пазаруване. Предлагаме опция за доставка с куриер, която е и най-разпространената и най-надеждна. Можете да получите поръчката си на място oт офиса ни в гр. Русе на ул. Стефан Стамболов № 41. Ако изберете да получите избраните от вас артикули на място, ще се свържем с Вас, за да уточним удобен ден и час за посещение. На място можете да заплатите само в брой.

Полезно

Знаете ли как правилно да поставите своята ергономична носилка? Ако се чудите дали сте се справили добре - напишете лично съобщение със снимки във фейсбук страницата на СлингоМами, за да получите своята БЕЗПЛАТНА консултация за оптимално поставяне на бебето от консултант по бебеносене.