Консултация по бебеносене

  • Марка: СлингоМами

Консултациите по бебеносене се провеждат от консултант по ергономично носене на бебе към немската школа ClauWi Trageschule на място в шоурума на СлингоМами или Online всеки делничен ден само с предварителна уговорка .

Започнете своето бебеносещо приключение с най-добрия старт - подарете си консултация по бебеносене!

По време на срещата ни ще разгледаме заедно подходящите ергономични носилки според възрастта на бебето, ще ви покажа какви са разликите между всяка една, както и техните плюсове и минуси при поставянето. В практическата част ще ви науча как правилно да използвате своя слинг. Ще научите най-важното за бебеносенето - какви са ползите за вас и бебето ви, коя ергономична носилка от каква възраст е подходяща.
Всички новородени бебета получават 2 седмици безплатен наем на тъкан слинг или ринг слинг, 1 месец безплатен наем на еластичен слинг (според наличните свободни в библиотеката в момента).

Ако се колебаете между няколко модела раници или пък нямате престава коя ергономична раница е подходяща за вас, то консултацията е правилният избор! По време на срещата ще подберем заедно подходящи ергономични раници според възрастта на бебето, ще можете да ги изпробвате и да се запознаете с разнообразието от марки на пазара.

Библиотеката разполага с много модели,които ще откриете тук 

Продължителност: 90 минути

За всеки започнат следващ час се доплаща по 15лв.

Домашно посещение за консултация по бебеносене

Ако не се чувствате готови да излезете с бебето или просто предпочитате комфорта на вашия дом. Ние ще Ви посетим в удобно за Вас време, заедно с всичко необходимо за срещата ни.

Този тип консултация е подходяща за:

  • Консултация с лична ергономична раница или слинг
  • Консултация за новородени бебета

Този тип консултация не е подходяща за:

  • Консултация за избор на ергономична носилка!

Продължителност: 90 минути 

За всеки следващ започнат час се доплаща по 10лв

Услугата е възможна само за територията на град Русе!

 

Необходимо е да резервирате своя час за посещение по телефона или със съобщение на Фейсбук страницата ни! Моля, посочете възрастта и размерите на бебето, за да отговорим най-бързо и точно.

 

25,00 лв.
Базова цена: 25,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Полезно
Доставка

Безплатна доставка ДО ОФИС на Спиди за поръчки над 200лв!

Доставката на стоки на територията на Република България извършваме с куриерски фирми Спиди и Еконт съгласно техните тарифи и в съответствие с Общите условия за пазаруване. Предлагаме опция за доставка с куриер, която е и най-разпространената и най-надеждна. Можете да получите поръчката си на място oт офиса ни в гр. Русе на ул. Стефан Стамболов № 41. Ако изберете да получите избраните от вас артикули на място, ще се свържем с Вас, за да уточним удобен ден и час за посещение, предвид противоепидемичните мерки. На място можете да заплатите само в брой.

Полезно

Знаете ли как правилно да поставите своята ергономична носилка? Ако се чудите дали сте се справили добре - напишете лично съобщение със снимки във фейсбук страницата на СлингоМами, за да получите своята БЕЗПЛАТНА консултация за оптимално поставяне на бебето от консултант по бебеносене.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!