Консултация по Бебеносене

консултация по бебеносене Консултациите по бебеносене се провеждат от Наталия Вангелова - консултант по ергономично носене на бебе към немската школа ClauWi Trageschule на място в шоурума на СлингоМами в гр. Русе или Online всеки делничен ден само с предварителна уговорка. 

По време на срещата ни ще разгледаме заедно подходящите ергономични носилки според възрастта на бебето, ще ви покажа какви са разликите между всяка една, както и техните плюсове и минуси при поставянето. В практическата част ще ви науча как правилно да използвате своя слинг. За целта обучението се провежда със специални демо кукли с размерите на новородено или 3-6м бебе.
Ще научите най-важното за бебеносенето - какви са ползите за вас и бебето ви, коя ергономична носилка от каква възраст е подходяща.
За родителите с НОВОРОДЕНО БЕБЕ (до 2 навършени месеца) създадохме специално Пакет "Новородено бебе", който включва 90 минути консултация по бебеносене, обучение с 1 слинг по избор от демонстрираните подходящи (тъкан, еластичен, слинг с халки) и 1 месец наем на тъкан слинг, ринг слинг или еластичен слинг (според наличните свободни в библиотеката в момента) след консултация по бебеносене. Пакетът се предоставя само след консултация на място в офиса на шоурума. Цената на пакета е 60лв. 

Ако се колебаете между няколко модела раници или пък нямате престава коя ергономична раница е подходяща за вас, то консултацията е правилният избор! По време на срещата ще подберем заедно подходящи ергономични раници според възрастта на бебето, ще можете да ги изпробвате и да се запознаете с разнообразието от марки на пазара.

Продължителност: 60 минути
Цена: 30лв

За всеки започнат следващ час се доплаща по 20лв

домашна консултация

Домашно посещение за консултация по бебеносене

Ако не се чувствате готови да излезете с бебето или просто предпочитате комфорта на вашия дом. Ние ще Ви посетим в удобно за Вас време, заедно с всичко необходимо за срещата ни.

Този тип консултация е подходяща за:

  • Консултация с лична ергономична раница или слинг
  • Консултация за новородени бебета

Този тип консултация не е подходяща за:

  • Консултация за избор на ергономична носилка!

Продължителност: 60 минути 
Цена: 50лв

За всеки следващ започнат час се доплаща по 20лв

Услугата е възможна само за територията на град Русе!

Необходимо е да резервирате своя час за посещение по телефона или със съобщение на FaceBook страницата ни!