Как да се подготвим за консултация по бебеносене?

Как да се подготвим за консултация по бебеносене?

15 март 2021
1. Тънки и удобни дрешки за бебето. Не обличай бебето с прекалено дебели и обемни дрешки. Дънките и ританките също не са подходящо облекло
 
2. Тънки и удобни дрешки за мама/тати/бебеносещия. Ластиче за коса :) Дрехите за теб също трябва да са удобни и меки. Панталоните и дънките, които носиш с колан не са подходящи при тестването на ергономични раници. Тънка памучна блузка с дълъг ръкав, клин или домашен панталон са идеални.
 
3. Остави ценните и обемни бижута вкъщи. Когато тестваш ергономични раници, бебето се заиграва с ценните и лъскави синджирчета, ланчета, огърлици и висящи обици. Ако не искаш да ги носиш на поправка, е добре да ги прибереш в кутията за бижута и да ги замениш с подходящи аксесоари, с които бебето да се закача. При мен можете да откриете слингови огърлици и герданчета със силиконови мънста, които са подходящи за дъвчене от малките герои.
 
4. Чифт резервни дрехи за мама и бебе, пелени.
Понякога се случват инциденти. Добре е да бъдем подготвени.
 
5. Залъгалка, любима играчка. За да се чувства бебето комфортно.
 
6. Храна за 1 хранене на детето. Консултациите продължават около 90мин. Често и повече.
 
7. Избери си час за консултация, в който бебето будува.
Ако вече можеш да придвидиш в кои часове играе и в кои спи, избери онези часове, в които бебето будува.

Или кратък наръчник по бебеносене 101 ( за начинаещи)

прочети още

Препоръки за безопасно бебеносене, които ще направят ежедневието и разходките с бебе в слинг или раница още по-спокойни. Следвайте 5-те основни правила за безопасност всеки път.

прочети още

Така чаканото лято отново е при нас - слънце, жеги, дълги разходки навън и сладки раздумки с приятели. Но как да носим бебето в ергономична раница или слинг? Има ли някои по-подходящи модели от другите? А знаете ли някои хитрини за по-голям комфорт? За всичко това ще прочетете в следващите редове.

прочети още

Коя ергономична раница да избера? Коя е по-добра/ по-хубава? От кога мога да започна да нося бебето си в раница? Коя раница е за новородено?
 Мек или твърд колан? Тези въпроси ни питате ежедневно, затова и следващите редове са посветени на тях.

прочети още

Да си гледка или да не си гледка? По-любопитно ли е бебето ви от другите? Може ли да нося бебето си с лице напред? Той/тя е много любопитен/а и иска да си гледка напред. Наистина ли бебето получава по-добра гледка, когато го носите в ергономична раница с опция за носене с лице напред (Forward Facing)?

прочети още

Знаеш ли каква е разликата между кенгуру и ергономична раница? Само маркетингов трик за продажби на скъпи стоки ли е цялата суетня или всъщност има значение в какво носиш бебето си? Накратко - кенгуруто не осигурява ергономична позиция за крачетата и гръбчето на бебето.

прочети още

Научи за най-честите причини за бебешки плач в ергономична раница или слинг.

прочети още

Ако търсиш раница с бързо и интуитивно регулиране, олекотена и с минималистичен дизайн - Isara Quick e точно за теб!

прочети още

Празникът на влюбените - онзи ден в годината, в който ни заливат сърца и Купидони отвсякъде. Буквално валят от телевизора, преследват ни украси в магазините и брошурите с промоции на супермаркетите в пощенската кутия. Тази година за Деня на Влюбените вече сте трима. Или четирима (или повече). С новороденото бебе цяла нощ сън е лукс, а романтичните вечери с половинката - още по-голям.  Предлагам ти няколко идеи, които не изискват предварителна подготовка и големи усилия, а може да прилагаш и след това.

прочети още

Великденско работно време на бебеносещия център в Русе и онлайн магазина

прочети още

Нова мода или добре забравена традиция е бебеносенето? Какви са ползите за бебето, родителите и как носенето на бебе в слинг помага за развитието на детето ще прочетеш в интевюто.

прочети още

Как да облечем бебето за разходка през есента и зимата? Подходящи ли са обемните дрешки като космонавтите за ергономична раница и слинг? 

прочети още

Чудиш ли се дали ти трябва подобен аксесоар - протектор за презрамки? Само за украса ли служат смукалките или пък имат и друга функция? Ако не си сигурна, следващите редове ще отговорят на тези въпроси.

прочети още
Black Friday 2022
15 ноември 2022

Търсиш ли най-добрите оферти за ергономична раница, слинг, аксесоари и дрехи за бебеносенето? Готово, вече ги откри! От 15.11 до 20.11 избрани артикули ще бъдат намалени до 30%!

прочети още

Шоуруумът ще почива. Поръчките от онлайн магазина ще се обработят и изпратят на 11.08. 2022г

прочети още

С всяка покупка на ергономична носилка от СлингоМами получавате безплатна консултация за поставянето й.

прочети още

или каква ергономична носилка е подходяща за моето бебе? Слинг? Кенгуру? Ергономична раница?

прочети още

Знаете ли как да носите своето новородено бебе? А коя носилка да изберете - слинг, кенгуру или ергономична раница? Ако все още не сте имали време да проучите, в тази лекция ще получите отговор на всичките си въпроси за бебеносенето - кой вид ергономична носилка да изберете за своето новородено бебе, какви са разликите между тях и защо едните са по-подходящи от другите. На вашите въпроси ще отговори нашият гост лектор - Наталия Вангелова- https://www.slingomommy.com/Вангелова - консултант по бебеносене. З̳А̳ ̳З̳А̳П̳И̳С̳В̳А̳Н̳Е̳:̳ ̳ https://bit.ly/3bsfgBI

прочети още