ISARA The ONE Lavnder

 • Марка: ISARA

Ергономична раница, която расте с бебето. Една раница за всички възрасти - от малко бебе чак до проходило голямо дете! ISARA the ONE наистина пасва на всички! Подходяща е за хора с най-различно телосложение - ниски или високи, едри и слаби. 

Isara the ONE Lavender е част от колекцията Unicolor Pastel.

В комплекта към раницата са включени два допълнителни уширителя за платката, които позволяват да носите детето си до 116см ръст и тегло 20кг.

Дизайнът на ISARA The ONE позволява да регулирате максимално фино всеки един неин елемент.

С ремъците за регулиране дължината на презрамките можете да скъсявата или удължавате цялата презрамка, така че да ви бъде максимално комфортно при носене. Това прави ISARA The ONE подходяща както за ниски, така и за високи родители. Така раницата наистина ще ви пасне, без да правите компромис с удобството си по време на бебеносене.

Ремъците за регулиране височината на панела дават възможност фино да нагласяте до къде да стига платката, така че да осигурите максимална подкрепа на гръбчето на бебето си. Препоръчително е платката да достига до основата на врата на бебето ви.

лл

 

Иновативният дизайн на ISARA The ONE е така проектиран, че да предпазва бебето от допир с пластмасовите елемети на катарамите.

 Регулирането на ергономична раница никога не е било толкова лесно! Финото регулиране на раницата позволява да носите бебето си от 3кг до 20кг. ISARA The ONE e проектирана и разработена от консултант по бебеносене, заедно с лекарски екип. 

размери исара

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Състав: 100% органичен памук
 • Размери на панела: Ширина 15см-38см (с уширителите до 66см); Височина 30см - 45см
 • Обиколка на колана: 60см - 130см
 • Плътност на плата: 220GSM
 • Подходяща за деца от 50см до 116см
 • Максимално тегло на детето: 20кг
 • Подходяща за всички сезони
 • 2 позиции на презрамките - успоредни и кръстосани
 • 3 позиции за носене на бебето - пред гърди, на хълбок и на гръб
 • Гаранция 2 години
 • ISARA отговаря на европейския стандарт EN 13209-2:2015 и на международния стандарт AsTM  F 2236-16A
 • ISARA The ONE е създадена от сертифициран консултант по носене на бебе съвместно със специалисти в областта на ортопедията и физиотерапията.
 • произведена в Румъния

ПОДДРЪЖКА:

Може да се пере в пералня на програма за деликатни тъкани. Задължително закопчайте всички катарами, когато перете раницата си в пералня! Да не се суши в сушилня

Препоръчително е да перете своята ергономична раница само при необходимост. В случай, че има петна, използвайте сапун за петна и третирайте първо тях локално.

За да удължите живота на своята ергономична раница, препоръчваме да използвате протектори за презрамки.

325,00 лв.
Базова цена: 325,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Полезно
Доставка

Безплатна доставка ДО ОФИС на Спиди за поръчки над 200лв! Безплатната доставка важи само за продукти на редовна цена, които не участват в промоции.

Доставката на стоки на територията на Република България извършваме с куриерски фирми Спиди и Еконт съгласно техните тарифи и в съответствие с Общите условия за пазаруване. Предлагаме опция за доставка с куриер, която е и най-разпространената и най-надеждна. Можете да получите поръчката си на място oт офиса ни в гр. Русе на ул. Стефан Стамболов № 41. Ако изберете да получите избраните от вас артикули на място, ще се свържем с Вас, за да уточним удобен ден и час за посещение. На място можете да заплатите само в брой.

Полезно

Знаете ли как правилно да поставите своята ергономична носилка? Ако се чудите дали сте се справили добре - напишете лично съобщение със снимки във фейсбук страницата на СлингоМами, за да получите своята БЕЗПЛАТНА консултация за оптимално поставяне на бебето от консултант по бебеносене.

Купи на изплащане