Isara Quick Half Buckle Diamonda Black ПОД НАЕМ

  • Марка: ISARA

Isara Quick Half Buckle е хибридeн слинг от типа на мей тай (мех дай) слинговете. Съчетава бързото и лесно използване на регулируема раница и удобството на тъкания слинг за най-малките! Бързо, лесно и интуитивно регулирате размера на панела спрямо ръстта на Вашето бебе. Една раница, която расте с бебето от новородено до 98 см ръст.

Коланът на Isara Quick Half Buckle е мек и леко подплатен с мемори пяна. Закопчаването е с катарама на кръста, а коланът се регулира спрямо обиколката на талията на носещия.

Презрамките са изработени изцяло от слинговия плат на носилката, частично подплатени при рамената за максималенкомфорт при носене на по-тежки деца. Дългият слингов плат на презрамките позволява завързването им по различни начини. Без впиващи се в бюста катарами и ремъци.

Създадена и проектирана от консултант по носене на бебе съвместно със специалисти в областта на ортопедията и физиотерапията.

Характеристики: 

  • Подходяща за бебета с ръст от 52 до 98см
  • Размер на панела: ширина от 16 до 42см / дължина от 30 до 45см
  • Носете по 3 начина: пред гърди, на гръб и на хълбок
  • Състав: 100% GOTS сертифициран памук;
  • Плътност: 220 gsm

Условия за наем:

  • 1 седмица наем - 20лв
  • 2 седмици наем - 30лв
  • 1 месец наем - 50лв

Транспортните разходи на куриерската фирма се поемат от клиента и в двете посоки.

Можете да удължавате периода за наем до максимум 1 месец, ако ергономичната раница не е резервирана от някой друг преди вас.

 При наем получавате видео инструкция за поставянето на носилката и консултация по снимки.

20,00 лв.
Базова цена: 20,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Полезно
Доставка

Безплатна доставка ДО ОФИС на Спиди за поръчки над 200лв! Безплатната доставка важи само за продукти на редовна цена, които не участват в промоции.

Доставката на стоки на територията на Република България извършваме с куриерски фирми Спиди и Еконт съгласно техните тарифи и в съответствие с Общите условия за пазаруване. Предлагаме опция за доставка с куриер, която е и най-разпространената и най-надеждна. Можете да получите поръчката си на място oт офиса ни в гр. Русе на ул. Стефан Стамболов № 41. Ако изберете да получите избраните от вас артикули на място, ще се свържем с Вас, за да уточним удобен ден и час за посещение. На място можете да заплатите само в брой.

Полезно

Знаете ли как правилно да поставите своята ергономична носилка? Ако се чудите дали сте се справили добре - напишете лично съобщение със снимки във фейсбук страницата на СлингоМами, за да получите своята БЕЗПЛАТНА консултация за оптимално поставяне на бебето от консултант по бебеносене.