Често задавани въпроси (FAQ)
?
Какво представлява Консултацията по бебеносене?

Консултацията включва кратка беседа и обучение за правилното използване на ергономична раница или слинг.

По време на консултацията заедно ще подберем подходяща ергономична носилка, която да пасва на Вас и Вашето ежедневие. Видът на ергономичната носилка определяме спрямо възрастта на бебето Ви. Практическото обучение се провежда от консултант по бебеносебе с Демо кукли и/или с Вашето бебе.

Продължителността на една консултация е 60 минути, а цената е 25лв.
За всеки следващ започнат час се доплаща по 15лв.

Добре е да предвидите резервни дрешки за Вас и бебето, както и храна за поне 1 хранене на бебето. Повече информация как да се подготвим за консултация по бебеносене, може да откриете в нашия блог.

?
Къде се провеждат консултациите?

Консултациите се провеждат на място при мен в гр. Русе на ул. Стефан Стамболов 41. В бебеносещия център сме се постарали да осигурим максимален комфорт за Вас и Вашето бебе, като сме осигурили уюта на домшната обстановка. В зоната за консултации всички са по чорапки или с удобни домашни пантофки.

Всички посещения са с предварителна уговорка, за да няма струпване на повече от 1 семейство.

 

Ако предпочитате комфорта на своя дом, изберете консултация с домашно посещение или онлайн консултация.

?
Може ли да дойда с бащата/бабата/дядото на бебето или приятелка?

Всички придружители са добре дошли! Моля, ограничете присъствието до максимум още един посетител.

Ако вашият придружител няма интерес към заиманията ни, ще му предложим книга, с която да ангажира вниманието си по време на консултацията. Гледането на филми,клипове и слушането на силна музика могат да ви разсеят или да стреснат Вашето бебе. По този начин консултацията няма да бъде толкова ефективна. 

?
Може ли да дойда с по-голямото си дете?

Разбира се! Всички деца са добре дошли в бебеносещия център на Слингомами. Подсигурили сме развлекателни играчки, книжки и материали за детско творчество, докато провеждаме консултацията. Моля, имайте предвид, че ще бъдете ангажирани основно с малкото бебе и връзването на слинг/ изпробването на различни ергономични раници.

?
Как да наема ергономична раница или слинг?

За да наемете някоя от ергономичните ни носилки, е небходимо да разгледате каталога и да резервирате избраната раница или слинг. 

Носилката ще бъде изпратена до офис куриер или Ваш адрес, а двупосочните транспортни разходи са за Ваша сметка спрямо тарифата на спедиторските фирми. Работим с Еконт и Спиди.

Можете да наемете раница или слинг за определен период от време - 1 седмица, 2 седмици или 1 месец. 

След изтичането на наемния период, можете да удължите срока, ако носилката междувременно не е била резервирана. 

Процедура по връщане на наета носилка:

След изтичането на наемния период, трябва да изпратие наетата носилка до гр. Русе, офис Еконт Николаевска или офис Спиди [737]. Куриерската услуга е за ваша сметка.

Можете да донесете лично наетата носилка в бебеносещия център в гр. Русе след предварителна уговорка.

 

?
Как да нося своето новородено бебе?

Подходящи ергономични носилки за новородените бебета са слинговете - тъкан слинг, еластичен слинг, слинг с халки и хибридните еластични слингове. След като навърши 1 месец, може да носите в структуриран слинг, каквито са Мех дай (мей тай) слинговете.

Всички тези носилки осигуряват максимална подкрепа и комфорт на Вашето бебе, като поддържат естествената извивка на гръбчето и оптималната М- позиция на крачетата. Още за носенето на новородено бебе в ергономична носилка, прочетете в нашата статия

 

?
От кога мога да използвам ергономична раница?

Регулируемите ергономични раници на Love&Carry са подходящи за бебета от 3.5 кг до 15 кг. Въпреки това, като сертифициран консултант по бебеносене, аз Ви препоръчвам да използвате ергономична раница, когато бебето Ви навърши поне 3 месеца и достигне 60 см ръст.

Използвайте слинг за по-малки бебета.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас