Fable Бамбукова Муселинова Пелена Lenny Lamb

  • Марка: Lenny Lamb
  • Кат. номер: MSLN_SQR_FBL

Мнгофункционалната бамбукова пелена Lenny Lamb е задължителен аксесоар за всяко новородено бебе. Бамбуковата вискоза носи усещане за прохлада. Попива влагата добре и изсъхва много бързо.

Пелените са меки и подходящи за подсушаване след баня. За повиване на ръчичките на бебето - за спокоен сън. Като леко оделаце през лятото. Удобна постелка за преповиване, за шезлонг, количка, столче за кола (ВНИМАНИЕ! Ако използвате пелената в столчто в колата, се уверете, че не пречи на правилното закопчаване на коланите!).

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Размер: 65x65 cm
  • Състав : 100% Бамбукова вискоза
  • Плътност : 160 g/m²
  • Дизайн : Fable
  • Произведено в Полша
22,00 лв.
Базова цена: 22,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Полезно
Доставка

Безплатна доставка ДО ОФИС на Спиди за поръчки над 200лв! Безплатната доставка важи само за продукти на редовна цена, които не участват в промоции.

Доставката на стоки на територията на Република България извършваме с куриерски фирми Спиди и Еконт съгласно техните тарифи и в съответствие с Общите условия за пазаруване. Предлагаме опция за доставка с куриер, която е и най-разпространената и най-надеждна. Можете да получите поръчката си на място oт офиса ни в гр. Русе на ул. Стефан Стамболов № 41. Ако изберете да получите избраните от вас артикули на място, ще се свържем с Вас, за да уточним удобен ден и час за посещение. На място можете да заплатите само в брой.

Полезно

Знаете ли как правилно да поставите своята ергономична носилка? Ако се чудите дали сте се справили добре - напишете лично съобщение със снимки във фейсбук страницата на СлингоМами, за да получите своята БЕЗПЛАТНА консултация за оптимално поставяне на бебето от консултант по бебеносене.