Поръчка и Доставка

Безплатна доставка ДО ОФИС на Спиди за поръчки над 200лв с код DOSTAVKA! Безплатната доставка е само за артикули на редовна цена, които не участват в промоции. 

 

Приемане на поръчки 

Поръчки в онлайн магазин slingomommy.com се приемат денонощно през цялата седмица, но се изпълняват само от Понеделник до Петък включително, от 9:00 до 17:00ч.

Поръчки направени в Събота и Неделя се обработват в Понеделник. Когато има официални почивни дни и национални празници, изпращането на поръчките е според работното време на куриерите, с които работим.

  

Потвърждение на поръчки 

  

Преди изпращане на поръчаната стока, Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката. За потвърждение на поръчката Ви ще се свържем с Вас чрез телефона, който сте посочили. Търговецът не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, ще се опитаме да се свържем с Вас и чрез имейла, който сте посочили и поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията.

При телефонния разговор или в допълнителен е-mail, Вие трябва потвърдите:

вид и количество на изпращаната стока;

сума за плащане - общата сума, която ще заплатите на куриера: цена на поръчаните стоки + цена на доставката;

Условия на доставка

Доставката на стоки на територията на Република България извършваме с куриерски фирми Спиди и Еконт съгласно техните тарифи и в съответствие с Общите условия за пазаруване.

Срок на доставка

Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад, доставката е в срок от 24 часа от момента на изпращането. Нормалният срок за изпълнение на поръчка е 1-2 работни дни. Ако продуктът не е на склад, срокът е различен и за него ще Ви уведомим в телефонния разговор.

При извънредни обстоятелства Търговецът си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

 

Начини на доставка 

Предлагаме опция за доставка с куриер, която е и най-разпространената и най-надеждна.

Можете да получите поръчката си на място oт офиса ни в гр. Русе на ул. Стефан Стамболов № 41.

Ако изберете да получите избраните от вас артикули на място, ще се свържем с Вас, за да уточним удобен ден и час за посещение, предвид противоепидемичните мерки.

На място можете да заплатите само в брой.