Безплатен онлайн семинар по бебеносене за бъдещи и настоящи родители

Безплатен онлайн семинар по бебеносене за бъдещи и настоящи родители

30 юни 2021

Юхуу, в горещите юлски дни ще имате възможност да научите всичко за бебеносене на новороденото на прохладно и удобно от вкъщи!
Как ли? Като се запишете за участие в семинара на Чакам бебе - безплатни семинари за бъдещи и настоящи родители

Кога?
22.07 (четвъртък)
от 10:00ч
 Линк за записване: https://bit.ly/3bsfgBI

Ще ви чакам с двете демо кукли, куп слингове, раници и с чаша студена лимонада, а вие не забравяйте широките си усмивки, да се хидратирате в жегите и да се запишете за участие.

Семинарът е подходящ за бременни тумбачета и вече родили майки, за татковците, бабите и всички желаещи да научат повече за бебеносенето - какво е то и защо ни е необходимо.

Ваша,
Нати


Чудиш ли се дали ти трябва подобен аксесоар - протектор за презрамки? Само за украса ли служат смукалките или пък имат и друга функция? Ако не си сигурна, следващите редове ще отговорят на тези въпроси.

прочети още

Научи за най-честите причини за бебешки плач в ергономична раница или слинг.

прочети още

Ако търсиш раница с бързо и интуитивно регулиране, олекотена и с минималистичен дизайн - Isara Quick e точно за теб!

прочети още

Коя ергономична раница да избера? Коя е по-добра/ по-хубава? От кога мога да започна да нося бебето си в раница? Коя раница е за новородено?
 Мек или твърд колан? Тези въпроси ни питате ежедневно, затова и следващите редове са посветени на тях.

прочети още

Или бебеносене 101 ( за начинаещи)

прочети още

Така чаканото лято отново е при нас - слънце, жеги, дълги разходки навън и сладки раздумки с приятели. Но как да носим бебето в ергономична раница или слинг? Има ли някои по-подходящи модели от другите? А знаете ли някои хитрини за по-голям комфорт? За всичко това ще прочетете в следващите редове.

прочети още

Да си гледка или да не си гледка? По-любопитно ли е бебето ви от другите? Може ли да нося бебето си с лице напред? Той/тя е много любопитен/а и иска да си гледка напред. Наистина ли бебето получава по-добра гледка, когато го носите в ергономична раница с опция за носене с лице напред (Forward Facing)?

прочети още

С всяка покупка на ергономична носилка от СлингоМами получавате безплатна консултация за поставянето й.

прочети още

Имаш уговорка с консултант по бебеносене за среща. Сигурно като повечето млади родители нямаш търпение да изпробваш различни ергономични носилки и да откриеш онази, която ще ти пасне най-добре. Ето, че заветният ден настъпва и е време да се подготвиш за консултацията. Предлагам ти няколко стъпки, с които да направиш консултацията освен полезно и приятно изживяване.

прочети още