Asymmetrical Hoodie Vintage Flowers Суичър за бебеносене и бременност

  • Марка: Lenny Lamb

Суичърът за бебеносене и бременност на LennyLamb е топла дреха за преходните сезони, която ще носите по време на цялото майчинство и след това като самостоятелна дреха. Уникалният дизайн на този суичър няма нужда от допълнителни приставки за бебеносене или бременност, което ви дава възможност да го обличате и след като детето вече няма нужда да бъде носено в ергономична раница или слинг. Благодарение на кройката, няма опасност да забравите приставката вкъщи или да я загубите някъде. С асиметричното худи на LennyLamb можете да носите бебето си в различни ергономични носилки както пред гърди, така и на гръб. Суичърът е добре подплатен и е подходящ за бебеносене и в по-топлите зимни дни. Кройката му е подходяща за жени и мъже.

Характеристики:

  • Изработен от висококачествена триконечна вата
  • Състав: Памук/Еластан/Полиестер
  • Плътност: 280 g/m²
  • Произведено в Полша

Image title Image title

 

 

НАЛИЧНОСТ: S, M, L

170,00 лв.
Базова цена: 170,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Характеристики
Полезно
Доставка

Безплатна доставка ДО ОФИС на Спиди за поръчки над 200лв! Безплатната доставка важи само за продукти на редовна цена, които не участват в промоции.

Доставката на стоки на територията на Република България извършваме с куриерски фирми Спиди и Еконт съгласно техните тарифи и в съответствие с Общите условия за пазаруване. Предлагаме опция за доставка с куриер, която е и най-разпространената и най-надеждна. Можете да получите поръчката си на място oт офиса ни в гр. Русе на ул. Стефан Стамболов № 41. Ако изберете да получите избраните от вас артикули на място, ще се свържем с Вас, за да уточним удобен ден и час за посещение. На място можете да заплатите само в брой.

Характеристики
Яке за бременност и бебеносене
S, M, L
Полезно

Знаете ли как правилно да поставите своята ергономична носилка? Ако се чудите дали сте се справили добре - напишете лично съобщение със снимки във фейсбук страницата на СлингоМами, за да получите своята БЕЗПЛАТНА консултация за оптимално поставяне на бебето от консултант по бебеносене.

Купи на изплащане