Адаптер за Lenny UpGrade

  • Марка: Lenny Lamb

Адаптерът за Lenny UpGrade е предвиден за използване на ергономична раница Lenny UpGrade с бебета под 4.5 месеца.

Служи за удължаване на презрамките за максимален комфорт на малкото бебе. С него панелът не упражнява натиск върху гръбчето на бебето Ви и се запазва естествената извивка на гръбначния стълб. Позволява затягнае на презрамките под дупето на бебето, максимално скъсяване на панела и правилно позициониране в оптимална ергономична позиция при носене на малко бебе.

 

 

18,00 лв.
Базова цена: 18,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Полезно
Доставка

Безплатна доставка ДО ОФИС на Спиди за поръчки над 200лв! Безплатната доставка важи само за продукти на редовна цена, които не участват в промоции.

Доставката на стоки на територията на Република България извършваме с куриерски фирми Спиди и Еконт съгласно техните тарифи и в съответствие с Общите условия за пазаруване. Предлагаме опция за доставка с куриер, която е и най-разпространената и най-надеждна. Можете да получите поръчката си на място oт офиса ни в гр. Русе на ул. Стефан Стамболов № 41. Ако изберете да получите избраните от вас артикули на място, ще се свържем с Вас, за да уточним удобен ден и час за посещение. На място можете да заплатите само в брой.

Полезно

Знаете ли как правилно да поставите своята ергономична носилка? Ако се чудите дали сте се справили добре - напишете лично съобщение със снимки във фейсбук страницата на СлингоМами, за да получите своята БЕЗПЛАТНА консултация за оптимално поставяне на бебето от консултант по бебеносене.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!