За нас
За нас

Здравейте! Аз съм Наталия, майка на две прекрасни деца, консултант по бебеносене и основател на библиотека Слингомания Русе.

Започнах да нося своето по-голямо дете още от новородено, през далечната 2016г и от тогава бебеносенето се превърна в страст. По това време у нас носенето в слинг или ергономична раница беше нещо ново и екзотично. Затова и ежедневно при семейните разходки ни спираха млади родители, за да ни разпитват в какво носим бебето си, та е толкова спокойно, а ние така усмихнати. Съвсем скоро след това, в началото на 2017г стартирах проект за библиотека за ергономични носилки в гр. Русе и преминах успешно обучение за консултанти по бебеносене към немската школа ClauWi Trageschule.  Oт тогава моята страст се превърна и в цел - да помагам на младите родители, като ги запознавам с предимствата и ползите от бебеносенето. Защото на кого не му трябват 2 свободни ръце в ежедневието? :) 

През 2020г отвори врати и първият ни шоурум в гр. Русе, където се провеждат консултации по ергономично носене на бебе  под формата на обучение на родителите за правилно и безопасно използване на носилките.

При нас ще откриете слингове, ергономични раници, дрехи и аксесоари за бебеносенето с високо качество на утвърдени производители.